Leer Spaans in Granada -InstitutoGranalingua- in het centrum van de stad- Spaanse Cursussen
Granalingua Taalschool Alhambra instituto Spaanse Talenschool
Spanish Courses in Granada - Spanischkurse in Granada - Spaanse Cursussen in Granada - Corsi di spagnolo a Granada
Cursus Spaans Aanbiedingen last minute Lastminute vakantie


Spaanse Cursussen
in Granada

De School

Cursussen

Accommodaties

Prijzen

De stad

FAQ

Activiteiten

Gratis Brochure

Stel een vraag

Inschrijf formulier


De provincie van Granada biedt een enorme keus aan verschillende toeristische attracties in een gebied van slechts 13.000 Km2. Het Alhambra, het meest bezochte monument van Spanje, behoort tot een van de mooiste in de gehele wereld; de Sierra Nevada, een van de beste skigebieden van Europa; en de zonnige stranden van de Costa del Sol op een afstand van slechts 1,5 uur met de auto of bus.

Patio Leones

 

 

 

 

 

Granada betoverd haar bezoekers met haar rijke historische verleden en overvloedige aanbod aan culturele activiteiten, concerten, festivals en tradities.
De stad ademt een levendige sfeer veroorzaakt door de vele nationale en internationale studenten die de universiteit van Granada het gehele jaar door bevolken.

Uitzicht vanaf het Alhambra

Voor de liefhebbers van het platteland en natuurgebieden biedt deze provincie vijf natuurparken en een 'national park'. Tevens kan rust en stilte gevonden worden in een van de kleine dorpjes in de Alpujarras, waar de tijd nog steeds lijkt stil te staan en je uitstekend kunt wandelen met prachtige uitzichten op de witte dorpjes en de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada.

 

 

Meer landinwaarts, met gebieden als de Marquesado en de Altiplano, ontdek je de schitterende contrasten tussen bijna maan-achtige woestijnlandschappen en groene berggebieden. En in het westen van de provincie, Granada Poniente, kun je je vergapen aan de vele overblijfselen van het rijke islamitische verleden.

Sierra Nevada

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :


info@granalingua.com

 


Spanish Schools in Granada Spanish Courses in Granada Spanish Institute in Granada Spanish Lessons in Granada Learn Spanish in Granada Study Spanish in Granada