Learn Spanish at Granada -InstitutoGranalingua- in the centre of the city - Spanish courses
Spanish Courses in Granada - Spanischkurse in Granada - Spaanse Cursussen in Granada - Corsi di spagnolo a Granada
Cursus Spaans Aanbiedingen last minute Lastminute vakantie


Spaanse Cursussen
in Granada

De School

Cursussen

Accommodaties

Prijzen

De stad

FAQ

Activiteiten

Gratis Brochure

Stel een vraag

Inschrijf formulier


 

Flamenco les
 

 

Computer- en recreatie ruimte

 

Het gebouw van onze school bevindt zich in een rustige en veilige wijk in het centrum van de stad, op slechts een steenworp afstand van de Cathedraal en binnen loopafstand van het Alhambra. Het schoolgebouw is voorzien van airconditioning en zeer ruimtelijk en open met een hoop ramen en balcons waardoor genoeg frisse lucht en zonlicht het gebouw binnen kan treden.


Door zijn centrale ligging is de school zeer eenvoudig te bereiken met de bus en andere transportmogelijkheden, waardoor de stranden van de Costa del Sol en de bergen van de Sierra Nevada op ieder gewild tijdstip te bereiken zijn.

De school is voorzien van een computer- en recreatieruimte met internet waar de studenten kunnen TV of Video kijken, hun ervaringen uitwisselen met de vele internationale medestudenten, een krantje lezen of gewoon lekker ontspannen met een verfrissend drankje.

 

Privé lessen

Alle docenten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun academische kennis, zijn universitair opgeleid en spreken de Spaanse taal als moedertaal.


Onze docenten hebben als doel de theoretische concepten zo helder en duidelijk mogelijk aan de student over te brengen, waarna deze worden vertaald in alledaagse praktische situaties. Net zo belangrijk vinden wij het vermogen van de docent een prettige en stimulerende sfeer te creëren waarin de studenten op een plezierige en ontspannen manier de leerstof kunnen verwerken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


info@granalingua.com

 


Spanish Schools in Granada Spanish Courses in Granada Spanish Institute in Granada Spanish Lessons in Granada Learn Spanish in Granada Study Spanish in Granada