Leer Spaans in Granada -InstitutoGranalingua- in het centrum van de stad- Spaanse Cursussen
Granalingua Taalschool Alhambra instituto Spaanse Talenschool
Spanish Courses in Granada - Spanischkurse in Granada - Spaanse Cursussen in Granada - Corsi di spagnolo a Granada
Cursus Spaans Aanbiedingen last minute Lastminute vakantie


Spaanse Cursussen
in Granada

De School

Cursussen

Accommodaties

Prijzen

De stad

FAQ

Activiteiten

Gratis Brochure

Stel een vraag

Inschrijf formulier


Sneeuwpret in de Sierra NevadaGranada, met zijn centrale ligging in de provincie van Andalucië, biedt zo'n ruime keus aan activiteiten dat deze bijna teveel is om op te noemen.
De Granalingua school organiseert een ruim aanbod aan culturele activiteiten. Enkele voorbeelden hiervan zijn uitstapjes naar de diverse monumenten en musea, bezoekjes aan gebouwen in de stad en de provincie waaronder uiteraard het Alhambra. Daarnaast organiseren wij voor de natuurliefhebbers interessante tochtjes naar meer landelijke gebieden, uitstapjes naar andere steden in de buurt en voor de meer sportieve studenten bieden wij de mogelijkheid de besneeuwde bergtoppen van de sierra nevada te bezoeken.
Daarnaast zijn ook de zonnige stranden van de Costa del Sol binnen slechts 1,5 uur te bereiken!!!

 

Tapas
De typisch Spaanse keuken kan worden ontdekt tijdens “Safari de Tapas” waarin de diverse tapas bars van de stad worden bezocht waarna de studenten in de regel tot in de kleine uurtjes in het centrum vertoeven.

 

 

''Barbacoa''

Verder worden er “Paella-avonden” georganiseert, kooklessen als; “hoe maak ik Gazpacho” of “Tortilla”, barbecue's en vele andere activiteiten. Dus wanneer studenten geïntereseert zijn in de Spaanse keuken geven wij met alle plezier een demonstratie.


Deze in de zomer door studenten overstroomde stad met overdag een keur aan culturele en sportieve mogelijkheden en s'nachts een bruisend nachtleven is werkelijk een ervaring op zich!

Fiesta!!!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


info@granalingua.com

 


Spanish Schools in Granada Spanish Courses in Granada Spanish Institute in Granada Spanish Lessons in Granada Learn Spanish in Granada Study Spanish in Granada