Leer Spaans in Granada -InstitutoGranalingua- in het centrum van de stad- Spaanse Cursussen
Granalingua Taalschool Alhambra instituto Spaanse Talenschool
Spanish Courses in Granada - Spanischkurse in Granada - Spaanse Cursussen in Granada - Corsi di spagnolo a Granada
Cursus Spaans Aanbiedingen last minute Lastminute vakantie


Spaanse Cursussen
in Granada

De School

Cursussen

Accommodaties

Prijzen

De stad

FAQ

Activiteiten

Gratis Brochure

Stel een vraag

Inschrijf formulier


 

U kunt kiezen uit:


APPARTEMENTEN

Onze 2-, 3- of 4-kamer appartementen, deel je met studenten van verschillende nationaliteiten. De appartementen zijn gemeubileerd in een typisch Spaanse stijl en zijn uitgerust met een volledig ingerichte keuken en één of twee badkamers.

Slaapkamer

Onze één- of twee-persoonskamers zijn beschikbaar op verzoek. Alle appartementen liggen op loopafstand van de school, winkels en supermarkten.

Naar boven


GASTGEZIN

Een verblijf in een Spaans gastgezin is een belangrijk en lonend onderdeel van het verblijf van de student. De intieme relatie en het oefenen in de praktijk bevordert het natuurlijke gebruik van het alledaagse Spaans en een sneller leerproces. Spaanse families staan over het algemeen bekend om hun gastvrijheid, gevoel voor humor en het genieten van het leven waardoor de meeste studenten zich hier dan ook meteen thuis voelen. Studenten in een gastgezin ontvangen hun eigen huissleutel en dienen alleen hun eigen handdoeken mee te nemen. Studenten kunnen kiezen uit een één- of tweepersoons kamer.
Maak gebruik van de kans geheel te integreren in het Spaanse leven!


Gastgezin

In het geval dat er meerdere studenten bij een familie verblijven, proberen wij altijd te zoeken naar een internationale huisgenoot om het gebruik van het Spaans 24 uur per dag aan te moedigen. Bij de Spaanse gezinnen krijgt u elke dag een ontbijt en lunch, én het is tevens mogelijk om voor vol pension te kiezen en het avondmaal samen met de familie te nuttigen. Het inschrijfformulier kunt u gebruiken om uw voorkeur van accommodatie aan te geven of om ons te informeren over bijvoorbeeld speciale voedingsgewoonten.


Naar boven


HOTEL/PENSION

Wij bieden tevens de mogelijkheid afspraken voor u te maken bij een hotel of pension in de nabijheid van de school welke voldoet aan uw persoonlijke wensen indien een individueel verblijf de voorkeur geniet.

Granada
Wij kijken ernaar uit u spoedig te mogen ontmoeten!!!

 
Naar boven
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


info@granalingua.com

 


Spanish Schools in Granada Spanish Courses in Granada Spanish Institute in Granada Spanish Lessons in Granada Learn Spanish in Granada Study Spanish in Granada